Energie Cirkel  via Zoom

Feest….. dit jaar is het 30 jaar geleden dat ik met Reiki in aanraking kwam en wie jarig is trakteert. Als cadeau voor jou is er iedere 10e van de maand een energie cirkel. Bij eerdere bijeenkomsten via Zoom is de kracht van een groep heel voelbaar geweest. We starten deze avond met een eenvoudige meditatie om tot rust te komen. Daarna doen we de zelfbehandeling. Dat kan de behandeling zijn die jij in je 1e graad Reiki hebt geleerd of je volgt mij of als je nog geen Reiki cursus hebt gedaan dan leg je je handen op je hart. We sluiten af met het trekken van een groepskaart. Aanmelden kan door het contact formulier in te vullen met daarop jouw naam en de datum waarop je mee wenst te doen. Daarna ontvang je de link om mee te doen.


Reiki Bijeenkomst Tweede Graad (Werken aan jezelf staat centraal)

Speciaal voor iedereen met een Reiki Tweede Graad wordt er iedere 20ste van de maand deze bijeenkomst georganiseerd. In deze bijzondere tijd is het helaas niet mogelijk om fysiek bij elkaar te komen. Daarom biedt ik deze avonden aan via Zoom. Bij eerdere bijeenkomsten via Zoom is de kracht van een groep heel voelbaar geweest. We werken deze avond aan ons zelf met de symbolen die je hebt geleerd van jouw reikimaster. We doen meditaties en gebruiken kaarten ter ondersteuning. Er zijn deelmomenten voor wie wil. We sluiten af met het trekken van een groepskaart of het voorlezen van een inzicht verhaal. Aanmelden kan door het contact formulier in te vullen met daarop jouw naam en de datum waarop je mee wenst te doen. Daarna ontvang je de te volgen stappen.


Opfrisdag Reiki Tweede Graad

Speciaal voor iedereen die een Reiki 2 Cursus gevolgd heeft bij een Reiki Master van de Reiki Alliance is er een hele dag de gelegenheid om aanvullende informatie te verkrijgen, bestaande kennis op te frissen of ervaringen uit te wisselen met andere Reiki 2 beoefenaars.


Informatie over Reiki

Voor jou als Reiki geïnteresseerde worden er regelmatig Reiki informatie bijeenkomsten georganiseerd. Deelname is gratis en Marion zal onder meer vertellen over de eenvoud van Reiki. Stel al je vragen en ervaar hoe Reiki jouw leven kan verrijken. Wil je liever 1 op 1 je vragen stellen? Vul dan het contact formulier in dan zorgen we voor een contact moment.