Spirituele ontwikkeling

Vragen stellen over het menselijk bestaan, onze oorsprong en wat ons mens maakt hoort bij de opleiding van het Reiki Meesterschap. De nadruk ligt hier op de spirituele ontwikkeling van jou als mens. Vragen stellen creëert een groter bewustzijn en dit brengt je naar de diepere lagen in jezelf.

Omdat Reiki Meesterschap draait om ontwikkeling van jouw spirituele zelf ga je een verbintenis aan voor minimaal één jaar met Marion. Wanneer er meer tijd nodig voor deze ontwikkeling zal er meer tijd genomen worden.

‘Reiki doet wat gedaan moet worden. Ik heb geleerd me te laten verrassen met welke wijsheid het lichaam komt’

Voordat je begint aan je Reiki Meesterschap zal je met Marion een persoonlijk gesprek aan gaan om te kijken of zij als Reiki Master jou kan begeleiden naar de ontwikkeling die jij nodig hebt. Dat maakt dat dit niet zomaar een opleiding is maar een op maat gemaakte coaching door Marion naar een bewustere versie van jezelf.

Alle kennis van Marion zal tot jouw beschikking staan. Je leert zelf succesvol cursussen op te zetten. Mocht je de ambitie hebben om een eigen praktijk op te zetten dan is Marion jouw coach. Haar 27 jaar praktijkervaring plus haar ervaring als succesvol onderneemster maakt haar de aangewezen persoon om jou daarbij te helpen. Zij zal adviezen geven die je direct in de praktijk kan toepassen.

Cursusinformatie Reiki Meesterschap Opleiding:
Duur: Eén heel jaar (of langer)
Om de twee á drie weken een dagdeel
Kosten: € 10.000,00
Locatie: Wezep